söndag 20 juli 2008

Med anledning av PLASTannonsen

Av hänsyn till det stadigt ökande antalet sökande till ”tjänsten” som vi annonserade i veckan, (se nedan) känner vi att det är dags för ett övertydligt förtydligande:

Det existerar ingen tjänst. ”PLASTannonsen” var bara tänkt som ett underhållande inlägg för att provocera fram lite debatt och eftertanke om PLASTityden bland surfare i Sverige.

Med det sagt är det samtidigt så att vi ständigt är på jakt efter folk som vill engagera sig i tidningen. Om du är sugen på att hjälpa till på något sätt:

Tveka inte att kontakta oss via redaktion@surfing.se

aloha ;)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Med tanke på att ni skrev om detta i ett tidigare nummer av Surfing samt att ni även tar upp detta på siten börjar jag undra om det inte är redaktionen som dealar med sin egen attityd.

/Rikard

Anonym sa...

plast attityden går nog djupare inn i märgen än ni tror! jag anser att man inte är en soulsurfer om man äter djur ,då den största vördnad man kan visa moderjord är denna.kvalar du inn med oss soulsurfers?eller är du lite "kvasi"cool? flummig ,djup ,tovigt hår om några år så kanske du minns tillbaka och ler lite ,när du har page å spelar golf.

Red sa...

Du anar inte hur rätt du har Rikard...Redaktionen är högst involverad i många av dessa symptom...Vad jag menar med plastannonsen är att det vore skönt om vi alla lugnade ner oss lite och inte försökte vara så coola hela tiden /Thompa